PERSONVERN

Sist oppdatert: [21.12.2023]

Vi er opptatt av å beskytte personvernet til våre brukere og å sikre at personlig informasjon behandles konfidensielt og i samsvar med gjeldende personvernlover. Les nøye gjennom denne erklæringen for å forstå hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler personlig informasjon.

Informasjon vi samler inn:

Vi kan samle inn følgende typer informasjon når du besøker nettstedet:

  • Personlig informasjon: Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og andre lignende opplysninger som du velger å gi oss når du registrerer deg eller kontakter oss gjennom skjemaer på nettstedet.
  • Teknisk informasjon: Vi kan samle inn informasjon om din enhet, nettleser og tilkoblingsmetode for å forbedre brukeropplevelsen og sikre at nettstedet fungerer som det skal.

Informasjon fra informasjonskapsler: Vi kan bruke informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier for å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Du kan lese mer om dette i Informasjonskapsel.

Hvordan vi bruker informasjonen:

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

  • Å levere og administrere tjenester: Vi bruker dine personlige opplysninger til å levere tjenester du ber om og svare på henvendelser.
  • Forbedre nettstedet: Vi analyserer informasjonen vi samler inn for å forstå hvordan brukerne samhandler med nettstedet og for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen.
  • Markedsføring og kommunikasjon: Vi kan bruke kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon om våre tjenester, kampanjer eller andre relevante nyheter. Du kan når som helst velge å melde deg av slik kommunikasjon.

Hvordan vi deler informasjonen:

Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene du har bedt om eller hvis det kreves av loven. Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at dine personopplysninger behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter:

Du har rett til å be om innsyn i, retting av eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også ha rett til å protestere mot eller begrense behandlingen av dine personopplysninger. 

Endringer i personvernerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering av den reviderte personvernerklæringen på nettstedet. Vi oppfordrer deg til å jevnlig gjennomgå denne erklæringen for å holde deg informert om hvordan vi beskytter personvernet ditt.

Kontaktinformasjon:

Dersom du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss via følgende informasjon:

Katja Samara 
Daglig Leder 
katja@naringslivsringen.no
Mobil: 400 35 171

Takk for at du besøker Byggeringen.no. Vi setter pris på tilliten du viser oss ved å dele dine personopplysninger.