1 min read

NG Group blir medlem av Byggeringen

NG Group blir medlem av Byggeringen
Samarbeidsforumet Byggeringens nyeste medlem, NG Group, skal øke fokuset på resirkulering, rehabilitering og ombruk i byggebransjen: – Markerer starten på et nytt og spennende kapittel.

 NG Group (Norsk Gjenvinning-konsernet) med plattformen Urban Reuse blir i 2024 det nyeste medlemmet i samarbeidsforumet Byggeringen ved NTNU.

Byggeringen har som formål å sikre samarbeid mellom byggenæringen, over 1000 byggingeniørstudenter og studieprogram knyttet til bygg- og miljøteknikk på NTNU, for å sikre økt kompetanse og innovasjon innenfor byggebransjen.

- Medlemskapet til Norsk Gjenvinning markerer starten på et nytt og spennende kapittel for Byggeringen, som aldri før har hatt et medlem som jobber med enden av verdikjeden, sier Katja Samara, daglig leder i Byggeringen.

NG Group er en ledende nordisk leverandør av sirkulære løsninger og miljøtjenester, dedikert til å akselerere overgangen mot en sirkulær økonomi. Urban Reuse er en ledende partner innen bærekraftig ombruk, rehabilitering og levetidsfornyelse i byggebransjen. Med det økende fokuset på rehabilitering og ombruk av bygg fremfor å bygge nytt, ser Urban Reuse at de har et større behov for spesialkompetanse for komplekse ombruks- og rehabiliteringsprosjekter. Medlemskapet i Byggeringen vil bidra til økt fokus på ombruk og rehabilitering innenfor studieprogrammene i bygg- og miljøteknikk. Urban Reuse sin unike innsikt og kunnskap innenfor avfall vil også bidra til at Næringslivsringen får et mer helhetlig fokus på byggenæringen

Vårt mål er å ruste fremtidens ledere i byggebransjen til å akselerere overgangen til et sirkulært skifte. Vi ønsker å bli bedre kjent med studenter som brenner for bærekraft i byggenæringen. Dette engasjementet ser vi frem til å dele og videreutvikle i samarbeid med de andre medlemmene i Byggeringen, sier Are Strøm, CEO i Urban Reuse. 

 

 

NG_signering-1

Fra venstre: Rolf André Bohne – Professor innen bygg- og miljøteknikk NTNU, Are Strøm fra konsernledelsen i NG Group, Katja Samara – daglig leder i Byggeringen, Thomas Lindseth – daglig leder i Øst-Riv AS, Freja Nygaard Rasmussen – Førsteamanuensis innen bygg- og miljøteknikk NTNU. Foto: Helene Nossum Godhavn/Byggeringen.

 

Fornyelse av masterstudiene på bygg ved NTNU

Fornyelse av masterstudiene på bygg ved NTNU

NTNU er i avsluttende fase av fornyelsesprosjektet av masterstudiene på bygg, og har invitert inn deltagere fra byggenæringen og fra NTNU til å...

Read More
Ny daglig leder i Byggeringen

Ny daglig leder i Byggeringen

Styret i Byggeringen har ansatt Katja Samara som ny Daglig leder. Katja kommer fra stillingen som leder for forretningsutvikling i Loopfront, hvor...

Read More
Sommerjobber 2024

Sommerjobber 2024

Relevant sommerjobb er en essensiell del av studietiden for kommende byggingeniører fra NTNU. Vi har sendt ut en enkel spørreundersøkelse til...

Read More