INFORMASJONSKAPSLER

Sist oppdatert: [21.12.2023]

Denne informasjonskapseloversikten forklarer hvordan Byggeringen.no (heretter referert til som "nettstedet") bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med denne erklæringen.

Hva er informasjonskapsler (Cookies)?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker Byggeringen.no. Disse filene inneholder informasjon om din interaksjon med nettstedet og hjelper oss med å tilpasse opplevelsen din.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler på Byggeringen.no?

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettstedet på følgende måter:

  • Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er essensielle for at nettstedet skal fungere korrekt. De lar deg navigere på nettstedet og få tilgang til sikre områder.
  • Analytiske informasjonskapsler: Vi bruker disse informasjonskapslene for å samle anonym informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Dette hjelper oss med å forstå og forbedre ytelsen til Byggeringen.no.
  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene husker dine valg og preferanser, for eksempel språkinnstillinger og regionale preferanser.
  • Markedsføringsinformasjonskapsler: Vi kan bruke informasjonskapsler for markedsføring for å tilby deg mer relevante annonser basert på dine interesser og samhandlinger med nettstedet.

Administrasjon av informasjonskapsler:

Du kan kontrollere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene. Ved å blokkere eller slette informasjonskapsler kan det imidlertid påvirke funksjonaliteten til Byggeringen.no.

Endringer i informasjonskapseloversikten:

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne informasjonskapseloversikten. Eventuelle endringer vil bli publisert her, så vi oppfordrer deg til å jevnlig gjennomgå denne erklæringen for å være oppdatert.